Antena Meniu Search
x

Bărbat mort de beat şi-a abuzat propria fiică, după ce a confundat-o cu nevasta

Un bărbat şi-a abuzat propria fiică, după ce, întors acasă mort de beat, a încurcat-o cu nevasta. Cazul şocant a ajuns în atenţia poliţiei, iar omul a fost condamnat. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.04.2019, 18:35

Fiica sa a declarat că îşi iartă tatăl
Bărbatul şi-a confundat fata cu propria nevastă - Profimedia

Un bărbat şi-a abuzat propria fiică, după ce, întors acasă mort de beat, a încurcat-o cu nevasta. Cazul şocant a ajuns în atenţia poliţiei, iar omul a fost condamnat. 

Un tată de 59 de ani, venit acasă duhnind a alcool într-o seară şi şi-a violat copila de 15 ani. Omul credea că a pus  de fapt mâna pe soţia lui. 

Bărbatul a declarat că a crezut să se culca cu soţia lui şi că, în prima secundă în care şi-a dat seama de greşeala făcută a încetat şi s-a îndepărtat de fată. 

Adolescenta de 15 ani a povestit totul în fața psihologului și a spus că a încercat să îl oprească, mai ales că şi ea îşi dăduse seama că o confundase. Fata a mărturisit că ea a reuşit să îşi ierte tatăl pentru gestul halucinant. 

În schimb, bărbatul a pledat vinovat pentru fapta sa în faţa oamenilor legii. Mai mult, el a cerut ca fiica sa ori soţia să nu dea nicio declaraţie în favoarea lui, pentru că nu voia să îi fie cruţată fapta. 

„Este un caz complet neobişnuit” a declarat Amanda Woodcock, jduecător adjunct al Înaltei Curţi. 

Conform Mirror, Înalta Curte a Hong Kongului a luat decizia de a-i reduce sentinţa de la 5 ani, la 2 ani şi jumătate, luni, luând în considerare remușcarea sa şi faptul că a înţeles că a comis o greşeală enormă, precum şi datorită declaraţiei dată de fiica sa la poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Bărbat mort de beat şi-a abuzat propria fiică, după ce a confundat-o cu nevasta