Antena Meniu Search
x
LIVE

Un bărbat a devenit erou după ce a salvat o femeie din flăcări, în Statele Unite ale Americii (Video)

Un bărbat a ajuns erou în Statele Unite ale Americii, după ce a salvat o femeie dintr-un bloc cuprins de flăcări. Ea avea probleme de sănătate si nu reuşea să sară pe geam, deşi locuia la parter. 

De Redactia Observator la 22.05.2020, 22:48
Vezi și
  • Femeie nu se putea salva singură, din cauza problemelor de sănătate.
  • Bărbatul a intervenit fără echipament de protecție.

Cu un curaj nebun şi fără costum de protecţie, tânărul a tras-o în ultima clipă din foc. 

Sunt scene dramatice. Un bloc din Alabama este mistuit de flăcări. 

La parter, din mijlocul infernului, o femeie încearcă să iasă pe fereastră, ca să-şi salveze viaţa, dar nu reuşeşte. 

În timp ce un pompier se pregăteşte să intervină, un martor trece la fapte. Cu mâinile goale, fără costum de protecţie, bărbatul o prinde de haine şi o scoate rapid pe geam. 

Quinn Parrish, erou: Am simţit căldura pe o parte a feţei, pe un braţ de al meu. Vedeţi prin ce am trecut! 

Imaginile au devenit virale pe internet. Mii de oameni le-au redistribuit și au lăudat eroismul bărbatului. Americanul refuză însă titulatura de erou. 

Curajul lui se trage dintr-o experiență tristă. Cu 10 ani în urmă a asistat la un incendiu similar. Atunci, însă, frica l-a paralizat, iar o fetiță a murit. 

Quinn Parrish, erou: O fetiţă mică a murit în apartamentul ei. Am făcut tot ce am putut pentru a o scoate de acolo. Dar fumul ne sufoca. Aşa că de fiecare dată când văd un incendiu ca acesta şi pot să ajut, o fac.

Multe voci au criticat intervenţia întârziată a pompierului. Superiorii acestuia au transmis însă că este un ofiţer exemplar şi că a acţionat conform protocolului. 

Înainte de apariţia martorului, a încercat şi el să o scoată pe femeie pe fereastră, dar pentru că aceasta a intrat în panică, nu a mai reuşit. 

Victima salvată a ajuns la spital, iar medicii spun că se va recupera. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un bărbat a devenit erou după ce a salvat o femeie din flăcări, în Statele Unite ale Americii (Video)