Antena Meniu Search
x

Bărbat înarmat cu un cuțit, care amenința cu un asasinat, arestat lângă Casa Albă

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost arestat în apropiere de Casa Albă. Individul amenința cu un asasinat la adresa președintelui Donald Trump.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 09.02.2020, 22:17

Intrarea principală în Casa Albă
Un individ care amenința cu asasinarea președintelui Trump a fost arestat în fața Casei Albe - Profimedia Images

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost arestat în apropiere de Casa Albă. Individul amenința cu un asasinat la adresa președintelui Donald Trump.

Potrivit Associated Press, bărbatul s-a apropiat de un agent de securitate care patrula în fața Casei Albe și i-a spus că vrea să-l asasineze pe Președintele SUA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a fost identificat drept Roger Hedgpeth, un american în vârstă de 25 de ani din Florida. Asupra sa s-a găsit un cuțit de aproximativ 9 centimetri. De asemenea, mai avea și o teacă goală de armă.

Tânărul a fost săltat de agenții Secret Service și dus la un spital, pentru o evaluare psihiatrică. Mașina sa a fost luată, de asemenea, de forțele de intervenție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bărbat înarmat cu un cuțit, care amenința cu un asasinat, arestat lângă Casa Albă