Antena Meniu Search
x

Un bărbat a renunțat la tot pentru a-și ajuta iubita bolnavă de cancer, deși o văzuse o singură dată

Un bărbat din Canada a lăsat totul în urmă și s-a mutat la Londra pentru a-și ajuta iubita diagnosticată cu cancer, asta deși aveau o relație de la distanță și se văzuseră o singură dată.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.10.2019, 22:14

Un bărbat din Canada a lăsat totul în urmă și s-a mutat la Londra pentru a-și ajuta iubita diagnosticată cu cancer, asta deși aveau o relație de la distanță și se văzuseră o singură dată.

Emily Gosling și Dave Bulters, ambii de 31 de ani, aveau o relația de la distanță atunci când un diagnostic crunt avea să le schimbe complet viețile - cancer ovarian.

Bărbatul, care locuia în Vancouver (Canada), nu a stat nicio clipă pe gânduri și a zburat peste 6.500 de kilometri, peste Atlantic, în Londra, pentru a-i fi alături femeiii pe care o întâlnise o singură dată.

S-au întâlnit o singură dată

Povestea celor doi a fost pe cât de simplă, pe atât de profundă. Emily, care administra afacerea cu rom a părinților încă din 2013, în Ontario, Canada, s-a mutat în Londra în 2018. Înainte de a ajunge în capitala Regatului Unit, femeia l-a cunoscut în timpul unei călătorii de afaceri pe directorul unei companii producătoare de vinuri, Dave.

Emily Gosling

(Emily, înainte și după chimioterapie)

A fost o chimie la prima vedere, însă Emily a continuat procesul de mutare în Londra, zburând în Canada o singură dată pentru a merge la o primă întâlnire cu Dave. Imediat după acest moment, cei doi au decis să mențină contactul de la distanță.

Conștienți că între ei se află un Ocean, cei doi au continuat relația, discutând mereu despre cum, la un moment dat, vor călători împreună și își vor decora apartamentul în care se vor muta.

Un diagnostic crunt - cancer ovarian

Planurile au fost stricate la începutul acestui an, când Emiliy a început să aibă simptome îngrijorătoare - transpira noaptea, era mai mereu constipată, avea dureri abdominale și o senzație constantă de oboseală. În luna martie, femeia și-a făcut analizele, iar diagnosticul a fost devastator - cancer ovarian.

La doar o săptămână după vestea cumplită, Dave zbura spre Londra, pentru a-i fi alături.

Emily a început imediat chimioterapia, urmată de o operație pentru îndepărtarea tumorii de peste 10 centimetri. În tot acest timp, Dave a luat decizia de a renunța la job-ul din Canada, pentru a-i fi alături.

Emily și Dave

(Emily și Dave, imediat după diagnostic, în Londra)

"Dave a venit în Londra pe 26 martie și a luat parte la întâlnirea cu oncologistul, unde speram să aranjăm un plan de tratament pentru când mă voi întoarce în Vancouver. Ni s-a spus că tumoarea este foarte agresivă și trebuie să încep chimioterapia în acea seară", a declarat Emily, potrivit Mirror Online.

A fost momentul în care Dave a renunțat la totul și a rămas alături de ea. "Ne-am plimbat într-un parc din apropiere. Mi-a spus că a demisionat și se va muta la Londra. Am fost ușurată, dar și supărată pentru că tumora nu pusese stăpânire doar pe viața mea, ci și pe a lui", a mai spus Emily.

Emily Gosling

Conform sursei citate, Emily a fost operată în luna mai, iar chirurghii i-au extirpat un ovar, apendicele și mai mulți noduli limfatici, lăsând-o cu 45 de copci în stern.

În luna iunie a acestui an, specialiștii i-au permis lui Emily să se întoarcă în Canada, pentru a urma tratamentul, deoarece recuperarea decurgea foarte bine.

"E cel mai puternic bărbat pe care l-am întâlnit"

"Partea pozitivă cu acest diagnostic de cancer e că ne-am mutat împreună mai devreme decât am plănuit, deși nu era chiar o situație pe care o doream. Nu e nicio îndoială că timpul petrecut în Londra ne-a întărit relația. A fost lângă mine în tot acest timp", a mărturisit ea.

Emily va trece printr-o nouă intervenție chirurgicală peste doar câteva zile, pe 7 octombrie.

"În tot acest proces, Dave nu m-a făcut niciodată să mă simt ca și cum ar fi supărat pe modul în care s-a schimbat viața noastră. E cel mai puternic bărbat pe care l-am cunoscut și a fost alături de mine la fiecare pas", a mărturisit Emily.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a renunțat la tot pentru a-și ajuta iubita bolnavă de cancer, deși o văzuse o singură dată