Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat sunat de autorități să-și ridice propriul certificat de deces, în India. Reacția autorităților

Situație absurdă în India, unde un bărbat de 54 de ani a fost sunat de administrația municipală Thane să meargă să-și ridice propriul certificat de deces. Chandrashekhar Desai, din Thane, India, a povestit că a fost infectat cu Covid-19 în august 2020 și că s-a tratat acasă. În perioada în care se afla în autoizolare, Desai spune că a fost sunat o singură dată de autorități ca să-l întrebe cum se simte.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.07.2021, 18:11

Bărbat sunat de autorități să-și ridice propriul certificat de deces, în India. Reacția autorităților
Bărbat sunat de autorități să-și ridice propriul certificat de deces, în India. Reacția autorităților - indianexpress.com

Mare i-a fost mirarea când, marți, bărbatul, profesor la o școală din Ghatkopar, a primit un telefon de la o femeie, care s-a identificat ca lucrătoare din cadrul Departamentului de Sănătate al municipalității Thane, care i-a spus că trebuie să se prezinte la biroul acesteia pentru a-i fi eliberat certificatul de deces.

”Când i-am spus că vorbește cu Chandrashekhar Desai, a fost surprinsă și a întrebat dacă altcineva din familie a murit sau a fost infectat de Covid”, a spus Desai pentru The Indian Express.

După apel, Desai a raportat incidentul către autorități și a cerut explicații.

”I-am întrebat motivul, dar nu și-au acceptat greșeala. (...) Acum mi-au promis că vor lua măsurile necesare pentru a corecta eroarea”, a spus Desai.

Oficialii din Departamentul de Sănătate al municipalității Thane se apără că ar putea fi vorba de o eroare în sistemul de raportare și că analizează incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Bărbat sunat de autorități să-și ridice propriul certificat de deces, în India. Reacția autorităților