Antena Meniu Search
x

Bărbaţi deveniţi celebri în lume datorită aspectului lor ieşit din comun

Se spune că frumuseţea este în ochii privitorului. Însă de multe ori frumuseţea este o modă, care se schimbă o dată la o anumită perioadă de timp.

de Redactia Observator

la 12.03.2019, 17:39

Vezi și

Se spune că frumuseţea este în ochii privitorului. Însă de multe ori frumuseţea este o modă, care se schimbă o dată la o anumită perioadă de timp. Dacă acum un an bărbaţii cu maxilare proeminente şi frizuri impecabile erau consideraţi frumoşi, acum la mare modă sunt cei cu pistrui şi barbă lungă. Sau chiar albinoşi.

Născut în capitala Franţei, Bera este unul din cei mai celebri cântăreţi locali. În vârstă de 24 de ani, tânărul artist s-a remarcat încă din 2008 datorită talentului său. Dar în special graţie aspectului său unic. Fiul unui fost premier georgian miliardar, Bera suferă de albinism. Dar asta nu l-a oprit o secundă din a-şi îndeplini visul. Din contră, a profitat de această boală genetică pentru a atinge culmile succesului.

În rândul bărbaţilor care redefinesc tiparele frumuseţii se numere şi Kaine Buffonge. La 23 de ani Kaine este unul din cele mai căutate modele din lume. Iar asta datorită ochilor săi de culoare diferită şi a pistruilor accentuaţi - care sunt la mare modă în zilele noastre. Încă de la 19 ani tânărul a cochetat cu mari case de modă, deşi nu şi-a dorit niciodată o meserie în modelling.

Elegant, stilat şi cu o atitudine de cuceritor, Alessandro Manfredini a dobândit rapid titulatura de model internaţional. Non-conformist şi încrezător italianul de 50 de ani este imaginea ideală a unui bărbat vârstnic modern. Cu o barbă lungă şi părul vopsit alb, Manfredini poate pretinde oricând că este un bărbat de peste 70 de ani pasionat de modă şi tatuaje.

Gianluca Vachhi se încadrează şi el în rândul bărbaţilor care au redefinit tiparele frumuseţii. Originar din Bologna, milionarul de 51 de ani a devenit celebru pe Interent datorită petrecerilor sale extravagante. Un om de afaceri de succes încă din tinereţe, Vachhi a fost întotdeauna preocupat de felul în care arată. Motiv pentru care, odată cu înaintarea în vârstă a început să aibă un stil de viaţă sănătos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bărbaţi deveniţi celebri în lume datorită aspectului lor ieşit din comun