Antena Meniu Search
x

Observator Special: Barbatul, eternul copil

Nu toti barbatii asteapta sa devina tati pentru a se putea juca in voie cu totul felul de chestii teleghidate. Iar Mark Barnes este unul dintre ele. Americanul a decis sa-si simplifice viata, asa ca a decis sa se joace cat vrea el.

Vezi și

Fara sa se insoare ca sa-si mascheze dragostea pentru avioanele cu telecomanda. Si, pana in final, cine a decretat ca e o dovada de imaturitate daca aceasta este marea ta pasiune?!

Oricum, pe Mark nu l-a interesat, iar - dupa ce s-a jucat pana n-a mai putut cu avioanele pe care le-a gasit in comert - a inceput sa construiasca propriile sale modele. Si dupa ce s-a declarat multumit de performantele avioanelor sale telecomandate, s-a inscris in competitii de profil.

Era foarte clar ca, daca nu venea cu ceva original, pasiunea sa ar fi murit in stadiul de pasiune. Doar ca Mark, pe cand era mic, a fost pus de parinti sa studieze pian clasic. Asadar ureche muzicala si o minima cunoastere a partiturilor detinea. Nu a mai trebuit decat sa coreleze muzica clasica si avioanele cu telecomanda.

Desigur, ar fi fost plictisitor ca pe parcursul intregii demonstratii sa se auda aceeasi piesa. Asa ca Mark Barnes a mixat, ca un super-DJ cu telecomanda care este.

Mark nu a castigat competitia iubitorilor de avioane telecomandate, desi programul sau a fost senzational. In schimb inregistrarea video a performantelor din concurs a devenit viral in doua zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Barbatul, eternul copil