Antena Meniu Search
x

Imagini comice în trafic, după ce doi şoferi s-au luat la bătaie, în urma unui accident (Video)

Doi bărbaţi s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, în urma unui accident de maşină. Nimeni nu se aştepta însă, ca la final, cei doi, să comită un al doilea accident.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.02.2019, 15:26

Un alt participant la trafic a filmat întreaga scenă
Imaginile amuzante surprind bătaia dintre cei doi bărbaţi - Youtube/Video Precede

Doi bărbaţi s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, în urma unui accident de maşină. Nimeni nu se aştepta însă, ca la final, cei doi, să comită un al doilea accident. Imaginile amuzante au fost surprinse de un şofer care aştepta liniştit ca aceştia să îşi încheie manifestaţia. Totul s-a petrecut în orașul Hockliffe, Anglia.

Uneori condusul poate fi o activitate frustantă, însă nu aglomeraţia, viteza devin o problemă în trafic, ci şoferii. Iar când aceştia nu sunt în stare să rezolve anumite conflicte într-un mod paşnic şi înţelegător, se ajunge destul de repede la bătaie. 

Imaginile au fost surprinse de un alt şofer, Daniel Kimber, în vârstă de 23 de ani. Aparent, cei doi bărbaţi fuseseră implicaţi într-un accident rutier minor, dar asta nu i-a oprit să se ia efectiv la bătaie în mijlocul străzii. 

După mai multe mişcări tipice unor desene animate, unul dintre şoferi este pus la pământ, timp în care celălalt se întoarce la maşina sa pentru a pleca. 

Nu se termină însă totul aici, pentru că celălalt şofer s-a ridicat miraculos şi a alergat spre maşina acestui încercând să îl oprească. În toată altercaţia, bărbatul de la volan a pornit autovehiculul şi s-a grăbit să plece. Fără să se uite însă, n-a făcut decât să intre în altă maşină, care venea de pe banda opusă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Daniel stătea pur și simplu în trafic cu colegul său, în drum spre casă, când a văzut cum scena lua amploare chiar în fața lui. Din acest motiv a hotărât să pornească camera şi să filmeze totul. 

Dan, care este din Newcastle, a spus: "N-am văzut niciodată așa ceva cu ochii mei. Nici măcar nu-mi venea să o numesc luptă. Era totul prea comic. Amândoi aveau adrenalină, dar nu aveau de gând să se rănească cu adevărat. Nu păreau genul de oameni care să se bată.”

Potrivit raportului său, tipul din Peugeot a încercat o manevră de depășire, dar a tăiat calea celeilalte mașini. Acesta a fost catalizatorul pentru tot ce urma să vină.

„Partea proastă a fost atunci când bărbatul în jachetă verde a pornit fără să se uite şi a lovit în plin maşina roşie, la volanul căreia se afla o femeie. Puteau fi şi copii în maşină. Nu-mi închipuiam că la final urma un alt accident” a continuat tânărul.  

Întreaga scena comică s-a desfășurat în orașul Hockliffe, lângă Leighton Buzzard, Anglia. Cei doi bărbaţi au fost raportaţi poliţiei şi au fost sancţionaţi pentru neregulile surprinse în trafic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Imagini comice în trafic, după ce doi şoferi s-au luat la bătaie, în urma unui accident (Video)