Antena Meniu Search
x

Foto Bebeluş de 3 luni, găsit fără viaţă de tată noaptea, în pătuţul său: "Venisem să-i schimb scutecul"

O familie devastată plânge pierderea bebelușului lor de trei luni, după ce a fost descoperit „rece ca gheața” în patul său. Micuţul încetase să respire în timp ce dormeau.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.01.2021, 17:05

Sara Richards, înfăşat
Bebeluş de 3 luni, găsit fără viaţă de tată noaptea, în pătuţul său - Facebook / Sara Cristina Richards
  • Bebeluşul a fost declarat mort la 40 de minute după apelul inițial la urgenţă
  • Copilul nu a avut în trecut probleme de sănătate

Tragedia a avut loc în noaptea de luni, 18 ianuarie, când micuţul Archie Sims a fost descoperit „inconștient, cu un ochi închis” când tatăl său a mers să-și schimbe scutecul.

"L-am ridicat. Era rece ca gheața și l-am strigat pe nume"

Michael Sims, în vârstă de 30 de ani, și-a găsit fiul așezat în pat, „alb ca o fantomă", relatează My London. S-a repezit apoi în camera surorii sale, Sarah Fisherman, care ştie să acorde primul ajutor: "L-am ridicat. Era rece ca gheața și l-am strigat pe nume".

Femeia, în vârstă de 32 de ani, i-a făcut bebeluşului CPR, vorbind în acelaşi timp cu dispecerul de la ambulanţă pentru a trimite cât mai repede un echipaj. Bebeluşul a ajuns de urgenţă la spital, dar în zadar.

„La spital, medicii au continuat încercările de a-l aduce la viaţă, dar nu au reuşit” a adăugat Michael.

Archie a fost declarat mort la 40 de minute după apelul inițial la urgenţă, potrivit Mirror.

Bebeluşul nu a avut în trecut probleme de sănătate

În ciuda eforturilor personalului medical, lui Michael I s-a spus că exista „prea mult sânge în plămâni”: „Dacă nu ar fi fost atât de mult, poate ar fi putut avea o șansă”.

Archie, care nu a avut anterior probleme de sănătate, era fiul lui Zoe Keeler, în vârstă de 25 de ani, și fratele mai mic al lui Freddie, în vârstă de 2 ani.

Întreaga familie, originară din Woolwich, Londra, are acum „inima frântă”.

Sora lui Michael, Sara Richards, a creat o pagină GoFundMe pentru a ajuta la costurile înmormântării şi pentru a permite familiei să-i ofere lui Archie un omagiu pentru a-şi lua adio.

„În această dimineață am pierdut o parte din inimile noastre, frumosul nostru Archie Sims și-a câștigat aripile de înger la 3 luni. Cu toții suntem cu sufletul rănit și căutăm să strângem cât mai multe fonduri pentru înmormântare. Odihnește-te în pace micuţule, ai fost cu adevărat iubit”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Bebeluş de 3 luni, găsit fără viaţă de tată noaptea, în pătuţul său: "Venisem să-i schimb scutecul"