Antena Meniu Search
x

Beyonce și Jay Z, în pragul divorțului

Beyonce a ajuns la capătul puterilor. S-a săturat să închidă ochii la infidelităţile soţului, spune presa de peste Ocean.

Vezi și

 Beyonce a ajuns la capătul puterilor. S-a săturat să închidă ochii la infidelităţile soţului, spune presa de peste Ocean. Artista a decis să îl părăsească Jay Z, tatăl fiicei ei şi cel cu care este căsătorită de 6 ani.

Este dovada video că mariajul de şase ani al celor doi artişti ar fi pe butuci, spun jurnaliştii de peste Ocean. Deranjată peste măsură că rapperul urma să îşi lase soţia singură, pentru a petrece în compania altei femei, Solange şi-ar fi exprimat fără reţineri supărarea.

A fost de altfel şi prima dată când s-a vorbit despre o presupusă relaţie extraconjugală a lui Jay Z. Iar în rolul amantei ar fi nimeni alta decât Rihanna. Cei doi s-au cunoscut în 2009 şi de atunci lucrează împreună.

Sătulă de atâtea zvonuri, Beyonce a dat asigurări, în repetate rânduri, că mariajul ei nu este în pericol. Aparenta detaşare a artistei este însă numai pentru presă, spun tot jurnaliştii. Beyonce a vizionat deja o casă de peste 20 de milioane de dolari în Chelsea, unde se aşteaptă să se mute singură. Ar vrea o pauză pentru a pregăti divorţul.

Presa speculează că Jay Z şi-ar fi înşelat soţia cu toate protejatele sale. De la Rihanna până la Casey Cohen şi Mya. Beyonce şi Jay Z au împreună o avere ce depăşeşte un miliard de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Beyonce și Jay Z, în pragul divorțului