Antena Meniu Search
x

Biciclişti la un pas de moarte în Statele Unite, după ce o avalanşă s-a produs chiar în faţa lor (Video)

Mai mulţi biciclişti au trecut pe lângă moarte, într-un parc naţional din Statele Unite, după ce o avalanşă care s-a produs chiar în faţa lor. Şoseaua a fost închisă, cu câteva ore înainte, ca măsură de precauţie, atât pentru pietoni, cât şi pentru turiştii pe biciclete.

de Redactia Observator

la 29.05.2019, 09:17

Vezi și

Mai mulţi biciclişti au trecut pe lângă moarte, într-un parc naţional din Statele Unite, după ce o avalanşă care s-a produs chiar în faţa lor. Şoseaua a fost închisă, cu câteva ore înainte, ca măsură de precauţie, atât pentru pietoni, cât şi pentru turiştii pe biciclete. Dar unii dintre aceştia se aflau, deja, dincolo de zona avalanşei. O echipă de intervenţie a intrat imediat în acţiune şi a degajat şoseaua suficient de mult pentru ca bicicliştii să poată trece. Ei nu au fost răniţi, dar au avut de suferit din cauza frigului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Biciclişti la un pas de moarte în Statele Unite, după ce o avalanşă s-a produs chiar în faţa lor (Video)