Antena Meniu Search
x

Biden și-a cerut scuze pentru anunțul făcut de Trump în 2017, legat de acordul privind schimbările climatice: "Îmi pare foarte rău"

Trump greşeşte, iar Biden îşi cere scuze. În 2017, Donald Trump a anunţat că Statele Unite se vor retrage din acordul privind schimbările climatice pe motiv că totul era doar un pretext pentru ca mai multe ţări să profite de fondurile date de Statele Unite. 

de Redactia Observator

la 12.11.2022, 12:40

Vezi și

Acum, la conferinţa Cop 27 din Egipt, Joe Biden a profitat de ocazie ca să se scuze pentru ce a făcut predecesorul său. În plus, la întrunire, Joe Biden a anunţat că, în prezent, investeşte mai mult în energia curată şi e decis să facă şi mai multe eforturi pentru ca SUA să lupte cu încălzirea globală şi schimbările climatice.

Joe Biden: Imediat ne-am alăturat din nou Acordului de la Paris. Am convocat un summit amplu legat de schimbările de climă pentru a ne redresa. Îmi pare foarte rău că ne-am retras din Acord!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Biden și-a cerut scuze pentru anunțul făcut de Trump în 2017, legat de acordul privind schimbările climatice: "Îmi pare foarte rău"