Antena Meniu Search
x

Bilantul atentatului din Boston: Trei morti, 140 de raniti si nicio pista pentru prinderea vinovatilor

Asta este realitate cruda a atentatelor teroriste din Boston, asa ca autoritatile cer ajutorul martorilor cu orice poza sau informatie suspecta. Intre timp, rudele victimelor isi plang mortii.

Vezi și

Printre ei un copil de opt ani, care tocmai isi imbratisase tatal la linia de sosire. Sora lui mai mica are piciorul amutat, iar mama lor a fost operata pe creier.

Haosul general creat de aceste atacuri violente iscate parca de nicaieri au pus America pe jar. Autoritatile sunt neputincioase. Momentan, nu au niciun indiciu clar asupra autorilor. Au descoperit, totusi, dispozitivele. Anchetatorii spun ca bombele au fost amplasate in oale sub presiune, ascunse in rucsaci negri, ca sa nu dea de banuit. In dispozitivele explozive au fost introduse bucati de srapnel.

Daca ieri, presa americana specula ca FBI are in vizor un suspect de origine araba, astazi nu mai apare nicio informatie referitoare la orice fel de suspect.

Mii de oameni au aprins lumanari si au participat la manifestatii de amploare in memoria victimelor atacurilor de la Boston.

Barack Obama va merge, maine, in Boston, pentru a asista la o ceremonie religioasa organizata in memoria victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Bilantul atentatului din Boston: Trei morti, 140 de raniti si nicio pista pentru prinderea vinovatilor