Antena Meniu Search
x

Video Binance, cea mai mare mare bursă de schimb de valute digitale, jefuită de hackeri. Au furat aproximativ 100 de milioane de dolari

Criptomonede în valoare de aproximativ 100 de milioane de dolari au fost furate de hackeri, din cea mai mare bursă de schimb dintre valutele digitale, Binance.

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 09:42

Vezi și

Inițial, pirații cibernetici au substras chiar între 570 și 580 de milioane de dolari, dar administratorii bursei au reușit să recupereze cea mai mare parte din această sumă. Patronul Binance a încercat să-i liniștească pe posesorii criptomonedelor printr-o postare în care afirma că fondurile lor sunt în siguranță. El a admis totuși, mai târziu, că 100 de milioane de dolari nu a putut fi recuperată.

Atacurile împotriva burselor de monede virtuale s-au înmulțit în ultimele săptămâni, iar specialiștii estimează ca prejudiciul total trece de două miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Binance, cea mai mare mare bursă de schimb de valute digitale, jefuită de hackeri. Au furat aproximativ 100 de milioane de dolari