Antena Meniu Search
x

Biserică din Italia, devastată în noaptea de Înviere de doi români beți. Unul dintre ei a adormit buștean, după dezastru

Doi români au provocat un scandal uriaş în Italia. Ei au vandalizat o biserică exact în noaptea de Înviere. Au intrat băuţi în lăcaşul de cult, au distrus mobilierul şi au spart mai multe geamuri, fiind arestați.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 10:23

Vezi și

Doi români au provocat un scandal uriaş în Italia. Ei au vandalizat o biserică exact în noaptea de Înviere. Au intrat băuţi în lăcaşul de cult, au distrus mobilierul şi au spart mai multe geamuri, fiind arestați. Biserica din Cesena este folosită, zilele acestea, de comunitatea românească pentru slujbele de Paşte. Imaginile filmate sunt de-a dreptul halucinante.

Cei doi bărbaţi au început petrecerea imediat după slujba de Înviere. Au băut bine, apoi, puşi pe fapte mari, românii au dat buzna în biserica din Cesena. Au distrus băncile din lemn, au dărâmat sfeşnice şi au spart ferestre şi mai multe obiecte din sticlă. Unul dintre ei s-a şi tăiat în cioburi.

Localnicii au rămas şocaţi când au văzut dezastrul. Prima dată au crezut că este vorba de un atac terorist, dar autorităţile au dezminţit.

Băuţi bine şi obosiţi după atâta efort, cei doi români nici nu au mai fost în stare să fugă. Primul echipaj de poliţie care a sosit la faţa locului i-a găsit dormind în curtea bisericii. Bărbaţii au fost imediat încătuşaţi şi reţinuţi.

Biserica Lugaresi a fost oferită comunităţii locale româneşti, ca să-şi ţină, zilele acestea, slujbele de sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Biserică din Italia, devastată în noaptea de Înviere de doi români beți. Unul dintre ei a adormit buștean, după dezastru