Antena Meniu Search
x

Un bloc de locuințe a înghețat în Siberia, după ce s-a spart instalația de încălzire

Un bloc din Siberia a îngheţat după ce instalaţia termică a clădirii a cedat. Mai multe familii duc acum o luptă zilnică pentru supravieţuire în propria casă în timp ce speră să fie relocate. Ţurţurii nu acoperă doar exteriorul clădirii.

de Redactia Observator

la 19.01.2020, 09:34

Vezi și

Un bloc din Rusia a îngheţat după ce instalaţia termică a clădirii a cedat. Mai multe familii duc acum o luptă zilnică pentru supravieţuire în propria casă în timp ce speră să fie relocate. Ţurţurii nu acoperă doar exteriorul clădirii din Siberia, ci și apartamentele.

Sloiurile de gheaţă au ajuns să se formeze şi pe tavanele, pereţii şi chiar pe podelele apartamentelor pe măsură ce temperatura de afară a continuat să scadă până la minus 14 grade Celsius.

Din decembrie, când mai multe ţevi s-au spart, cele cinci familii rămase trăiesc aici fără apă caldă şi căldură. Autorităţile locale refuză să intervină întrucât consideră că în mod legal imobilul nu este parte a oraşului, ci o proprietate a Ministerului Apărării. Pentru a putea fi mutaţi, rezidenţii au fost sfătuiţi să se adreseze instanţelor de judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bloc de locuințe a înghețat în Siberia, după ce s-a spart instalația de încălzire