Antena Meniu Search
x

Video Bloc prăbuşit în Marsilia, 6 răniţi grav. Salvatorii încă mai caută supravieţuitori sub ruine. "Am văzut fum, bolovani și oameni care fugeau"

Francezii celebrează Paştele cu inima îndoliată de o tragedie. Cel puţin şase oameni au fost răniţi grav azi-noapte, când blocul în care locuiau s-a prăbuşit la Marsilia, din cauza unei explozii. Clădirea a fost apoi cuprinsă de flăcări, iar pompierii nu au mai putut intra să caute supravieţuitori.

de Redactia Observator

la 09.04.2023, 20:24

Vezi și

Peste 100 de pompieri au reuşit cu greu să stingă incendiul. Anchetatorii cred că o scurgere de gaze ar fi provocat explozia.

Localnică: Am auzit o explozie la 12 și jumătate, la ora unu noaptea trecută, o explozie foarte puternică şi ne-a speriat... Ne-am uitat pe fereastră la ce s-a întâmplat și am văzut fum, bolovani și oameni care fugeau.

Autorităţile se tem ca numărul victimelor va fi mai mare

Operaţiunea de căutare şi salvare a locatarilor care au rămas în clădire este îngreunată de focul care arde mocnit sub dărâmături. Autorităţile se tem ca numărul victimelor va fi mai mare. 

Gerard Darmanin, ministrul francez de Interne: Credem că sunt între patru și 10 persoane sub dărâmături. Incendiul este încă în desfășurare în timp ce vorbim. 

Alte două clădiri din apropierea celei care a sărit în aer au fost în pericol de prăbuşire. Cel puţin 170 de localnici au fost evacuaţi şi cazați în școlile din zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Bloc prăbuşit în Marsilia, 6 răniţi grav. Salvatorii încă mai caută supravieţuitori sub ruine. "Am văzut fum, bolovani și oameni care fugeau"