Antena Meniu Search
x

BMW-ul de lux al unui român, găsit înfipt între pomi, în Germania, nici urmă de şofer

BMW-ul de lux al unui român a fost găsit înfipt între pomi, în Germania, dar nu era nici urmă de şofer. Poliţiştii l-au găsit după câteva ore, la spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.01.2020, 17:22

BMW-ul de lux al unui român a fost găsit înfipt între pomi, în Germania, dar nu era nici urmă de şofer. Poliţiştii l-au găsit după câteva ore, la spital.

Sâmbătă seară, 18 ianuarie, în jurul orei 19:12, un polițist local a raportat un accident pe şoseaua MÜ27, între Oberbergkirchen și Irl, în Germania. Mesajul spunea, de asemenea, că nu existată niciun șofer la fața locului și mașina a lovit un copac.

Poliţiştii veniţi la locul impactului au găsit indicii că şoferul a reuşit să iasă singur din maşină şi a fugit. Cunoscuţi ai lui au ajuns ulterior la locul acccidentului şi au anunţat că acesta se află deja la spital. Aşa că o patrulă s-a deplasat acolo, unde şoferul a fost supus unui test de alcoolemie. S-a descoperit că era beat, rezultatul fiind 1,1 la mie.

Şoferul, un român în vârstă de 30 de ani, după cum scrie innsalzach24.de, va fi cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi atentat la siguranţa rutieră.

Poliţiştii au stabilit între timp că şoferul, la volanul unui BMW de lux înmatriculat în România, a părăsit carosabilul într-o curbă strânsă, din cauza vitezei, înfigându-se efectiv cu maşina între copaci, pe unul dintre ei lovindu-l frontal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » BMW-ul de lux al unui român, găsit înfipt între pomi, în Germania, nici urmă de şofer