Antena Meniu Search
x

Bogații lumii, dornici să cheltuiască în pandemie. Rolls Royce a atins vânzări record în ultimele trei luni

Rolls Royce Motor a avut cele mai bune trei luni din istoria sa, vânzânt 1.380 de ,așini, cu 62% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut, la începutul pandemiei.

de Redactia Observator

la 09.04.2021, 11:21

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Compania de automobile de lux, deținută de BMW, a livrat 1.380 de mașini în primul trimestru, în creștere cu 62% față de același trimestru din 2020, când pandemia a început să aibă un impact asupra vânzărilor și producției, potrivit CNBC. Trimestrul a stabilit un record pentru companie, depășind maximul său anterior în 2019.

Compania a declarat că cel mai popular SUV al său este modelul Cullinan, de aproape 3 tone, al cărui preț începe de la 335.000 de dolari, dar se vinde de obicei cu peste 400.000 de dolari cu opțiuni personalizate. Vânzările sunt, de asemenea, la fel de mari pentru noul model Ghost, al cărui preț începe de la 332.000 de dolari.

Vânzările record de la Rolls-Royce este cel mai recent semn că cei bogații lumii sunt gata să cheltuiască din nou. Alte companii de automobile de lux, precum Bentley și Lamborghini, au înregistrat, de asemenea, vânzări uriașe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bogații lumii, dornici să cheltuiască în pandemie. Rolls Royce a atins vânzări record în ultimele trei luni