Antena Meniu Search
x

Bon Jovi a cântat alături de Prinţul Williams la Palatul Kensington

Bon Jovi a cântat la Palatul Kensington. Şi nu singur. A fost acompaniat la microfon chiar de gazda evenimentului, Prinţul William. Aseară, la Londra a avut loc o gală caritabilă care are ca scop ajutorarea tinerilor fără adăpost.

Evenimentul e deja la a opta ediţie. Marea absentă a fost soţia lui William, Ducesa de Cambridge. În locul ei a strălucit, în schimb, Taylor Swift. 

"Living on a prayer!" a fost melodia celebrului Jon Bon Jovi care a răsunat la Palat. Şi toţi invitaţii au fost în extaz când, pe scenă, a urcat Prinţul William, amfitrionul evenimentului, dar şi frumoasa cântăreaţă americană Taylor Swift.

Prinţul William este gazda acestui eveniment care are loc, anual, încă din 2005. În cadrul galei, prinţul i-a înmânat lui Bon Jovi un premiu important pentru acţiunile sale caritabile.

Jurnaliştii au avut în schimb o altă curiozitate. Cum va decurge prima întâlnire între Prinţul William şi marea cântăreaţă de country Taylor Swift. 

Printre invitaţii Prinţului s-a mai numărat şi Michelle Dokery, o actriţă britanică din serialul englezesc de mare succes "Downton Abbey." Marea absentă a evenimentului a fost soţia prinţului, Kate Middleton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bon Jovi a cântat alături de Prinţul Williams la Palatul Kensington