Antena Meniu Search
x

Video Boris Johnson critică dur greva feroviară din Regat. Britanicii, nevoiţi să plătească şi 1.500 de lire pentru o cursă ride-sharing

Prim-ministrul Boris Johnson a criticat dur greva feroviară din Marea Britanie, una fără precedent în ultimele trei decenii. Acesta a susţinut că întreruperea activității provoacă o destabilizare inutilă pe plan economic.

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 08:51

Vezi și

Alte voci din sfera politică susțin că o creștere a salariilor va duce la și mai multe proteste, din partea celorlalte sectoare, care ar cere tratament egal, în condiţiile în care inflaţia a ajuns la 10 la sută în Regat. 

Simultan, greva a avut loc și la metroul londonez. Majoritatea staţiilor au rămas închise, iar traficul a fost un adevărat coşmar. Cum 80% din trenuri au fost anulate, taxi-urile şi servicile de ride-sharing au fost soluția de avarie, iar prețurile au ajuns și la 1,500 de lire pentru o singură cursă. 

Peste 40 de mii de angajaţi din sectorul feroviar și-au arătat ieri revolta față de condiţiile precare de muncă și salariile mici. Greva va continua în zilele de joi și sâmbătă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Boris Johnson critică dur greva feroviară din Regat. Britanicii, nevoiţi să plătească şi 1.500 de lire pentru o cursă ride-sharing