Antena Meniu Search
x

Brad de Crăciun în valoare de 800.000 dolari

An de an, în capitalele lumii, bijutierii celebri şi marile magazine îşi unesc forţele pentru a crea şi a expune cei mai frumosi şi luxurianti brazi de Crăciun din lume

Vezi și

An de an, în capitalele lumii, bijutierii celebri şi marile magazine îşi unesc forţele pentru a crea şi a expune cei mai frumosi şi luxurianti brazi de Crăciun din lume.

Unul dintre ei a fost deja prezentat publicului în Japonia. E din platină şi costă nu mai puţin de 800 de mii de dolari. Cel mai strălucitor brad de Crăciun din lume şi unul dintre cei mai scumpi tronează deja în centrul capitalei Japoniei, Tokyo. Este, practic, o imensă bijuterie. Realizat în intregime din platină, neobişnuitul pom ia ochii vizitatorilor.

Bradul de Crăciun are ca temă principală faimoasa poveste a Cenuşăresei din desenele animate Disney, aşa că în mijocul bijuteriei în formă de pom tronează celebrul condur, încrustat cu diamante.

Îmi place pentru că înfăţişează un vis, de fapt, două vise: un vis Disney şi unul care cuprinde aspiraţia fiecăruia pentru lucrurile scumpe.

Spectaculosul brad poate ajunge în casele doritorilor. Deja sunt mai mulţi clienţi înscrişi pe listă, în ciuda preţului deloc accesibil. Acesta sau unul identic va ajunge la ei cu puţin timp înainte de Ajunul Crăciunului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Brad de Crăciun în valoare de 800.000 dolari