Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS! ATAC ARMAT la o şcoală din Statele Unite. Sunt mai multe victime, iar atacatorul este liber!

Un atac armat a avut loc la o şcoală din oraşul american San Bernardino, California. Sunt mai multe victime, anunţă autorităţile.

Update ora 21:30 - Două persoane, dintre care un profesor, au decedat în urma acestui atac armat.

Şeful Poliţiei locale, Jarrod Burguan, a sugerat că autorul atacul ar fi unul dintre cei doi morţi, găsiţi într-o clasă.

Doi elevi au fost duşi la spital, dar nu există informaţii privind starea acestora. 

„Nu mai este nicio ameninţare. Credem că a fost vorba de o crimă-sinucidere. S-a întâmplat într-o clasă”, a dat asigurări Burguan.

Update ora 21.10: Apar primele informaţii de la anchetatorii americani. Se pare că atacatorul a deschis focul într-o clasă. Victimele individului sunt un profesor şi doi elevi.

Poliţia ia în calcul varianta că ar putea fi vorba despre o crimă, urmată de sinucidere. O masivă operaţiune a poliţiei e în desfăşurare.

Update ora 21.05: Potrivit presei californiene, sunt cel puţin 4 victime, dintre care o persoană şi-ar fi pierdut viaţa. De asemenea, printre victime s-ar afla şi profesori.

Un atac armat a avut loc la o şcoală din oraşul american San Bernardino, California. Sunt mai multe victime, anunţă autorităţile.

Potrivit presei americane, atacul a fost comis la o şcoală gimnazială din San Bernardino. Au fost multiple focuri de armă, spun poliţiştii, care au precizat că sunt mai multe victime.

Deocamdată, nu este clar ce s-a întâmplat. Elevilor li s-a cerut să se adăpostească, pentru că, se pare, atacatorul este, în continuare, liber. Masive forţe de poliţie au fost trimise în zonă.

Ştire în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » BREAKING NEWS! ATAC ARMAT la o şcoală din Statele Unite. Sunt mai multe victime, iar atacatorul este liber!