Antena Meniu Search
x

ATAC ARMAT la San Francisco, la cea mai mare firmă de curierat din Statele Unite. PATRU persoane au murit, după ce au fost împuşcate

Mai multe persoane au fost împuşcate la sediul din San Francisco al celei mai mari firme de curierat din Statele Unite, compania de coletărie "United Parcel Service" Inc. (UPS).

Update ora 21:15 - Patru persoane şi-ar fi pierdut viaţa în urma atacului de la San Francisco.

Update ora 20:25 - Ultimele informaţii indică faptul că este vorba despre un singur atacator, care ar fi fost angajat al UPC.

Update ora 20:00 - Potrivit ultimelor informaţii, cinci persoane au fost împuşcate, iar două au decedat, în urma atacului.

Pe acelaşi subiect

Mai multe persoane au fost împuşcate la sediul din San Francisco al celei mai mari firme de curierat din Statele Unite, compania de coletărie "United Parcel Service" Inc. (UPS).

Potrivit primelor informaţii, mai multe persoane rănite au fost internate la Spitalul general din San Francisco, însă nu se ştiu detalii despre starea acestora.

Potrivit unor imagini, mai multe persoane s-au refugiat pe acoperişul clădirii şi au cerut ajutor.

- Ştire în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » ATAC ARMAT la San Francisco, la cea mai mare firmă de curierat din Statele Unite. PATRU persoane au murit, după ce au fost împuşcate