Antena Meniu Search
x

Breaking News: Împușcături la sediul unei firme de curierat. Șase persoane rănite și o victimă

Angajații unei cunoscute firme de curierat au avut parte de momente de groază în dimineața acestei zile, când au fost sub asediul unui pistolar.

Incidentul a avut loc la sediul companiei FedEx din localitatea Kennesaw, statul Georgia, aflat la circa 50 de kilometri de Atlanta.

Telefonul către linia de urgență a fost dat în jurul orei locale 6, raportându-se prezența unui intrus înarmat în incintă. În depozit se aflau în tură la data respectivă circa 200 de angajați.

La fața locului au sosit în scurt timp 50 de mașini ale poliției. Primele date indică faptul că sunt aproximativ șase persoane rănite, acestea fiind transportate de urgență la spitalul WellStar Kennestone din apropiere. Trei dintre victimele atacului prezintă răni grave, având șanse mici de supraviețuire.

Associated Press a comunicat pe Twitter că atacatorul a deschis focul asupra angajaților și apoi s-a sinucis. Unul dintre martorii oculari susține că este vorba este un angajat al FedEx, căruia vineri i s-a refuzat cererea de concediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Breaking News: Împușcături la sediul unei firme de curierat. Șase persoane rănite și o victimă