Antena Meniu Search
x

Britanicii, in asteptarea bebelusului regal

Nu mai conteaza ca e fata sau baiat, ci doar sa se nasca o data. Vorbim despre bebelusul ducesei de Cambridge si al Printului William al Marii Britanii. Presa s-a intrecut in prognosticuri privind data nasterii si nu prea a nimerit.

Vezi și

Toate drumurile duc, in aceste zile, la Londra. Si nu oriunde la Londra, ci la spitalul unde va naste Ducesa de Cambridge. Venirea pe lume a bebelusului regal e cel mai asteptat moment pentru britanici si jurnalisti deopotriva. Nimeni nu stie exact cand va veni Kate la spital. De aceea stau la panda.

Pana la poza de milioane, jurnalistii trebuie sa afle cand se va interna Ducesa. Si momentan, zvonurile sunt contradictorii. Unele surse media londoneze dau ca sigura informatia ca viitoarea mamica e deja in spital, iar altele spun ca ducesa se relaxeaza in conacul parintilor ei de langa Londra.

Dupa ce copilul se va naste, medicii vor scrie o notificare in care vor fi mentionate sexul, data nasterii dar si greutatea lui. Notificarea va fi trimisa, sub escorta politiei, la Palatul Buckingham.

In semn de salut, din Turnul Londrei vor fi trase apoi 62 de salve de tun. Acesta va fi semnalul transmis tarii si lumii intregi ca viitorul monarh s-a nascut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Britanicii, in asteptarea bebelusului regal