Antena Meniu Search
x

Britanicii spun pas mașinilor pe benzină! 40.000 de oameni mor anual din cauza poluării (VIDEO)

Marea Britanie vrea să renunţe la maşinile alimentate cu benzină şi motorină. Nu se va întâmpla peste noapte, ci din anul 2040, într-o încercare de a reduce poluarea. Olanda şi Norvegia fac şi ele eforturi pentru a scăpa pentru eliminarea maşinilor.

Vezi și

Marea Britanie vrea să renunţe la maşinile alimentate cu benzină şi motorină. Nu se va întâmpla peste noapte, ci din anul 2040, într-o încercare de a reduce poluarea. Olanda şi Norvegia fac şi ele eforturi pentru a scăpa pentru eliminarea maşinilor.

În condiţiile în care anual mor 40 de mii de oameni din cauza poluării, Regatul are de gând să permită doar comercializarea vehiculelor electrice.

Şi Franţa are planuri ambiţioase în acest sens. Hexagonul a făcut acelaşi anunţ în urmă cu trei săptămâni. Oficialii francezi au declarat că şoferii vor primi reduceri considerabile pentru a alege automobile cu zero emisii poluante.

Mulţi producători auto au anunţat deja că în viitorul apropiat vor lansa doar versiuni complet electrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Britanicii spun pas mașinilor pe benzină! 40.000 de oameni mor anual din cauza poluării (VIDEO)