Antena Meniu Search
x

Bulgarul care a iniţiat mişcarea secesionistă şi a anunţat că vrea alipirea la România pentru trei judeţe din sudul Dunării a dispărut

Bulgarul care cere independenţa a trei regiuni de la sud de Dunăre şi alipirea lor cu România s-a făcut nevăzut.

Vezi și

Bulgarul care cere independenţa a trei regiuni de la sud de Dunăre şi alipirea lor cu România s-a făcut nevăzut. Speriat că a devenit celebru, peste noapte, pensionarul nu a vrut să stea de vorbă cu echipa Observator. Boris Kamenov nu are mai mult succes cu visul lui de independenţă nici printre localnici. 

La un astfel de protest speră şi separatistul Boris Kamenov. Pensionarul vrea să separe judeţele Vidin, Vratsa și Montana de Bulgaria, iar apoi să ceară alipirea de România. Doar că de la vorbă, la faptă, e cale lungă. 

Am încercat să obţinem şi punctul de vedele al şefilor de judeţe. N-am avut mai mult succes. Nici măcar localnicii nu ştiu mai multe de visul pensionarului separatist.

Proiectul alipirii celor mai sărace judeţe ale Bulgariei la România are puţine şanse de succes. Iniţiatorii au nevoie de 400 de mii de semnături, un vot în Parlament, aprobarea preşedintelui şi apoi un referendum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bulgarul care a iniţiat mişcarea secesionistă şi a anunţat că vrea alipirea la România pentru trei judeţe din sudul Dunării a dispărut