Antena Meniu Search
x

Un câine a salvat zeci de oi din calea incendiilor devastatoare din Australia

Patsy, un câine din rasa border collie, este eroul zilei în Australia, după ce a salvat zeci de oi din calea incendiilor devastatoare.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.01.2020, 01:02

Situaţia incendiilor de vegetaţie din Australia, departe de a fi rezolvată
Patsy a salvat zeci de oi din calea incendiilor - Instagram

Patsy, un câine din rasa border collie, este eroul zilei în Australia, după ce a salvat zeci de oi din calea incendiilor devastatoare.

Patsy, care are şase ani, şi-a ajutat stăpânul să pună la adăpost zeci de oi într-un ţarc departe de flăcările care au făcut prăpăd în Corryong, statul Victoria.

Conform Metro Online, în momentele în care stăpânul ei încerca să ţină flăcările sub control, cu ajutorul unui tractor, Patsy a reuşit să facă oile să se încoloneze şi le-a condus până într-un ţarc aflat departe de flăcări.

Cazul patrupedului a fost făcut celebru de Cath Hill, sora stăpânului lui Patsy.

Femeia a precizat, pe Instagram, că mulţii dintre locuitorii din Corryong şi-au pierdut avuţia în incendii şi au rămas efectiv doar cu hainele de pe ei.

Mai mult, Cath Hill a precizat că "am avut două zile cu temperaturi mai scăzute, care au ajutat la reducerea intensităţii incendiilor de vegetaţie, însă situaţia este departe de a fi sub control. Ne aşteptăm la noi zile toride care să ducă la intenţirea incendiilor în special din cauza vânturilor calde".

Pe Go Fund Me a fost iniţiată o campanie de ajutorare a locuitorilor din Corryong care şi-au pierdut toate bunurile în incendiile devastatoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un câine a salvat zeci de oi din calea incendiilor devastatoare din Australia