Antena Meniu Search
x

Câinele-miracol: Şi-a readus stăpânul la viaţă, după o complicaţie apărută în urma unei intervenţii chirurgicale

Adeseori, animalele de companie ne pot aduce salvarea. De acest lucru s-a convins şi un elveţian. Bărbatul a avut parte de unele complicaţii, după o operaţie de rutină, efectuată în luna iulie 2020, iar medicii nu ştiau ce să facă.

de Monica Palade

la 28.05.2021, 17:33

Câinele-miracol: Şi-a readus stăpânul la viaţă, după o complicaţie apărută în urma unei intervenţii chirurgicale - ZVG

Când anestezistul a încercat să îl trezească, pensionarul avea convulsii, iar specialiştii s-au văzut nevoiţi să îl adoarmă din nou. A venit însă şi ideea salvatoare, când cineva s-a gândit că prezenţa câinelui familiei l-ar putea ajuta.

Iar aici a intervenit Eillen, o căţeluşă din rasa Golden Retriever. Animalul a fost adus la căpătâiul stăpânului de către soţia bărbatului, Marisa, iar când anestezistul a reluat procedura de trezire, aceasta s-a derulat ca la carte.

Şi-a readus stăpânul la viaţă

„N-am văzut niciodată așa ceva. A avut convulsii când s-a trezit și medicii au fost nevoiți să-l repună sub anestezie de două sau trei ori. Apoi, anestezistul a sugerat să aducem cățelușul de acasă, ca o ultimă încercare înainte de transfer. Eileen s-a așezat imediat în pat, alături de soțul meu. După câteva minute, el s-a trezit calm, ca printr-un miracol. Un animal poate realiza atât de multe lucruri. Cred că Eileen și-a dat seama cu adevărat atunci că ar fi putut pierde pe cineva”. a povestit Marisa pentru Blick, care a vrut ca toată lumea să ştie ce minune poate aduce un câine în viaţa cuiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Câinele-miracol: Şi-a readus stăpânul la viaţă, după o complicaţie apărută în urma unei intervenţii chirurgicale