Antena Meniu Search
x

California, lovită de LUCIFER, cea mai puternică FURTUNĂ din ultimele decenii! Bilanţul POTOPULUI este devastator (VIDEO DRAMATIC)

Sudul Californiei a fost paralizat de o furtună de proporţii istorice, care ucis şi rănit oameni, a distrus drumuri şi a rupt copaci, relatează Associated Press.

Sudul Californiei a fost paralizat de o furtună de proporţii istorice, care ucis şi rănit oameni, a distrus drumuri şi a rupt copaci, relatează Associated Press.

Furtuna "Lucifer" a adus vineri după-amiază precipitaţii de până la 20 de litri pe metru pătrat, iar veştile nu sunt bune deloc pentru că ploile vor continua până sâmbătă după-amiază.

În oraşul Victorville, din deşert, mai multe maşini au fost luate de apă, iar un bărbat a fost găsit mort în vehiculul său scufundat. În zona Sherman Oaks, din Los Angeles, un bărbat a fost electrocutat când un copac rupt a căzut peste liniile de curent electric, care i-au lovit maşina. 

Vântul a bătut în unele zone cu până la 113 kilometri pe oră.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După câteva ore, în acelaşi cartier, o groapă în asfalt a înghiţit două maşini. Pompierii au scos o maşină din prima maşină, iar şoferul celei de a doua a reuşit să iasă singur. Nimeni nu a fost rănit.

La Cajon Pass, o intrare pe Autostrada 15 s-a prăbuşit şi a lovit un camion de pompieri parcat în zonă, fără a răni, însă, pe nimeni.

Mai multe accidente rutiere în zonă s-au soldat cu decese, dar este greu de apreciat care dintre ele au fost provocate de furtună, scrie news.ro.

Amtrak a anulat trenurile în pe coasta de sud şi centru a statului, iar peste 300 de curse aeriene au fost anulate sau au avut întârzieri pe aeroportul internaţional Los Angeles.

Meteorologii au avertizat că ar putea fi cea mai puternică furtună care a lovit sudul Californiei din ianuarie 1995.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » California, lovită de LUCIFER, cea mai puternică FURTUNĂ din ultimele decenii! Bilanţul POTOPULUI este devastator (VIDEO DRAMATIC)