Antena Meniu Search
x

Cămile descalificate din concurs pentru că au fost injectate cu botox

12 cămile au fost descalificate la un concurs de frumusețe organizat în Arabia Saudită! Motivul pentru care animalele au fost eliminate e botoxul.

Vezi și

12 cămile au fost descalificate la un concurs de frumusețe organizat în Arabia Saudită! Motivul pentru care animalele au fost eliminate din competiţie este halucinant. Proprietarii lor le-au injectat cu botox, ca să fie cele mai frumoase din concurs. 

Festivalurile dedicate cămilelor sunt cât se poate de importante pentru saudiţi. Şi nici nu este de mirare, având în vedere istoria care îi leagă pe oameni de ierbivorele care îi poartă peste dunele de nisip.

În Arabia Saudită această cămilă este întruchiparea frumuseţii. Numai că nu este o frumuseţe naturală. Stăpânul ei a pregătit-o pentru concurs, dar nu aşa cum prevede regulamentul. Bărbatul a injectat-o cu botox, astfel încât să aibă buzele mari şi pomeţii proeminenţi. Nu a fost singura "cămilă îmbunătăţită" din concurs. Juraţii au descoperit că 12 exemplare au suferit intervenţii estetice, aşa că le-au descalificat. 

Însă, trecând peste acest incident, turiştii s-au bucurat de festival şi nu au ezitat să se fotografieze alături de cele mai frumoase cămile. 

Dar, dincolo de festivalurile destinate cămilelor, care sunt organizate de sute de ani, Arabia Saudită se modernizează pe zi ce trece. Femeilor le-a fost permis să conducă şi să meargă pe stadioane, iar anul trecut a fost deschis primul cinematograf. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cămile descalificate din concurs pentru că au fost injectate cu botox