Antena Meniu Search
x

Camionul unui şofer român, furat într-o intersecţie, la Torino. Şoferul a coborât doar câteva secunde din cabină

Camionul unui şofer român a fost furat într-o intersecţie, la Torino, în Italia. Şoferul a coborât doar câteva secunde din cabină, dar a lăsat motorul pornit.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.10.2019, 08:17

Camionul unui şofer român a fost furat într-o intersecţie, la Torino, în Italia. Şoferul a coborât doar câteva secunde din cabină, dar a lăsat motorul pornit.

Un şofer român a rămas fără camion în Italia, vineri seara, într-o intersecţie. TIR-ul, înmatriculat în Bucureşti, i-a fost furat de hoţi extrem de ingenioşi care au profitat de naivitatea şoferului.

Conform unei postări pe Facebook a unui coleg şofer şi el, românul a fost oprit în intersecţie şi i s-a spus că are deschise uşile la semiremorcă. Fără să bănuiască nimic, şoferul a coborât din cabină, dar a lăsat cheile în contact şi motorul pornit. Imediat hoţii s-au urcat la volan şi au fugit cu camionul.

"Ieri seara... Unui coleg de-al nostru i-sa furat camionul intr-o intersectie la torino. I-au spus ca are usile deschise,a coborat sa vada si au urcat la volan lasandu-l acolo. Este cel din imagine. Daca-l vede vreun coleg sa dea un semnal la politie sau sa-mi trimita aici locatia.", e postarea de pe Facebook.

Cel care a povestit totul a mai spus că imediat după ce au furat TIR-ul, hoţii au dezactivat sistemul GPS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Camionul unui şofer român, furat într-o intersecţie, la Torino. Şoferul a coborât doar câteva secunde din cabină