Antena Meniu Search
x

Campionii salturilor peste rable

Un orăşel din sudul Angliei a găzduit campionatul naţional britanic al unui sport automobilistic mai puţin cunoscut: săritura peste maşini

Vezi și

Un orăşel din sudul Angliei a găzduit campionatul naţional britanic al unui sport automobilistic mai puţin cunoscut: săritura peste maşini

Concurenţii aveau de sărit peste un şir de zece vehicule bune de trimis la fier vechi, dar cei mai mulţi dintre ei au reuşit doar să le distrugă, în aplauzele entuziaste ale publicului. 

Regulile competiţiei erau foarte simple: concurenţii îşi lansau maşinile pe o rampă, pentru a zbura pe deasupra altor zece vehicule. Acestea erau, de fapt, nişte rable pentru care concursul era doar o escală în drum spre cimitirul de maşini. Iar bolizii concurenţilor erau cam din aceeaşi categorie, cu singura deosebire că erau, încă, în stare să meargă. Şi chiar să zboare, dar nu prea mult.

Pentru unul din concurenţi, saltul peste maşini nu a părut o încercare destul de grea, aşa că a adus cu el şi o caravană, cu un rezultat spectaculos.

Tânărul nu s-a descurajat, ci a efectuat şi a doua săritură, în care n-a putut decât să distrugă definitiv caravana abandonată în mijlocul celorlalte epave. Ca prin miracol, el a scăpat nevătămat, ca de altfel toţi concurenţii.

Un alt sportiv a reuşit nu doar să zboare aproape până la capăt ci şi să aterizeze cu maşina, încă, în stare de funcţionare.

Performanţa a fost răsplătită, pe merit, cu titlul de campion, chiar dacă la a doua încercare nu a mai putut fi repetată.

Campionul nu a fost premiat decât cu un trofeu şi. băutură pe gratis. Dar atât el cât şi ceilalţi participanţi s-au distrat de minune şi, cu siguranţă, se poate conta pe ei oricând vor mai fi rable de distrus. ultimul cadru cu turneul învingătorilor într-o altă rablă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Campionii salturilor peste rable