Antena Meniu Search
x

Canada: 40 de pitoni au fost descoperiti intr-o camera de motel

Politistii canadieni au facut o descoperire neasteptata intr-o camera de motel. Zeci de pitoni mari si mici erau inghesuiti in cateva cutii de plastic

Vezi și

De indata ce au dat peste serpii din camera de motel, politistii au alertat societatea de prevenire a cruzimii fata de animale. Aceasta, pentru ca era evident ca sarmanii pitonii se chinuie in cutiile in care abia puteau sa rasufle. "Am gasit, in conditii de supraaglomerare, aproximativ 40 de serpi, in cateva cutii mai mari sau mai mici, dar, cu siguranta, supraaglomerate, serpi care aveau mare nevoie de apa", a declarat Brandon James.

Camera era inchiriata de un cuplu care iesise in oras. Se pare ca perechea era insotita de cativa copii. Locatarii camerelor vecine au marturisit ca le era groaza de serpi si se temeau ca acestia le vor face rau copiilor. Mai nervos s-a aratat un salariat al motelului care i-a tratat pe ziaristi cu vorbe imposibil de reprodus. "Vine cineva si inchiriaza o camera, sta jumatate de ora, aduce o cutie cu serpi si iese in oras, iar voi faceti din asta o mare problema?", a spus, nervos, angajatul.

Cei mai mici serpi masurau 30 de centimetri, iar cei mai mari, cu un metru mai mult. Ei au fost dusi la un refugiu, nu doar pentru a fi ingrijiti ci si pentru ca detinerea lor este ilegala, in oras. Si, in primul rand, riscanta: saptamana trecuta, tot in Canada, doi copii au fost ucisi de un piton tinut ca animal de companie, care i-a strangulat in timp ce dormeau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Canada: 40 de pitoni au fost descoperiti intr-o camera de motel