Antena Meniu Search
x

Video Cannes 2023. Apariţie şocantă pe covorul roşu, o femeie a venit îmbrăcată în culorile Ucrainei şi acoperită de sânge fals, în semn de protest

Protest macabru pe covorul roşu, la Festivalul de film de la Cannes. O femeie îmbrăcată într-o rochie în culorile steagului Ucrainei a făcut un gest neaşteptat. A scos două recipiente cu sânge fals şi le-a turnat pe ea, în faţa mulţimii îngrozite.

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 14:16

Vezi și

Femeia a fost imediat luată de paznici, dar protestul său împotriva războiului sângeros, a şocat o lume întreagă. În Ucraina, armata Kievului a pierdut oraşul Bahmut, informaţie confirmată chiar de preşedintele Zelenski. Cu toate acestea, liderul de la Kiev prevede o răsturnare a situaţiei, cât de curând. 

Optimismul i-a fost alimentat în urma summitului G7, acolo unde preşedintele Statelor Unite, Joe Biden a vorbt despre posibilitatea livrării avioanelor militare F-16 către Ucraina. Mai mulţi Aliaţi ai Washingtonului au promis că vor începe instruirea piloţilor ucraineni pe avioane militare cât de curând. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Cannes 2023. Apariţie şocantă pe covorul roşu, o femeie a venit îmbrăcată în culorile Ucrainei şi acoperită de sânge fals, în semn de protest