Antena Meniu Search
x

Cântăreața Sinead O’Connor a murit din cauze naturale. Este concluzia finală la care au ajuns medicii legiști

Cântăreața Sinead O’Connor a murit din cauze naturale, au anunțat medicii legiști, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 16:56

Cântăreața Sinead O’Connor a murit din cauze naturale. Este concluzia finală la care au ajuns medicii legiști - Profimedia

Muziciana irlandeză a fost găsită inconștientă în locuința sa din sudul Londrei în luna iulie și a fost declarată moartă la vârsta de 56 de ani. A doua zi după anunț, oamenii legii au anunțat că nu tratează dispariția sa ca fiind suspectă.

A murit din cauze naturale

„Confirmăm faptul că doamna O’Connor a murit din cauze naturale. Prin urmare, activitatea medicului legist s-a încheiat privind moartea sa”, se arată într-o declarație de marți a Tribunalului de Medicină Legală din Southwark.

Cântăreața se mutase recent înapoi la Londra, postând pe Twitter la începutul acelei luni că a fost plecată de 23 de ani. Cunoscută și ca activistă, O'Connor a devenit celebră pentru single-ul ei „Nothing Compares 2 U”, lansat în 1990, care a ajuns pe locul unu și i-a adus faima mondială.

O’Conner și-a schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, după ce a decis să se convertească la islam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Cântăreața Sinead O’Connor a murit din cauze naturale. Este concluzia finală la care au ajuns medicii legiști