Antena Meniu Search
x

Carnaval pe străzile Londrei

Cel mai mare festival stradal din Europa a încins atmosfera în Londra! Peste cinci sute de mii de oameni au petrecut în plină stradă, pe ritmuri specifice în zona Caraibelor

Vezi și

Cel mai mare festival stradal din Europa a încins atmosfera în Londra! Peste cinci sute de mii de oameni au petrecut în plină stradă, pe ritmuri specifice în zona Caraibelor. Petrecerea continuă şi astăzi, în cea de-a doua şi ultima zi a carnavalului de la Nothing Hill.

Dansatorii cu costume vibrante au creat atmosfera unei petreceri ca-n insulele Caraibe. Muzica a răsunat puternic şi i-a îmbiat pe spectatori să ia parte la dans.

Astăzi este ziua copiilor la carnaval. Până la finalul acestei zile, peste 500.000 de oameni vor petrece pe străzile din Notting Hill.

Peste şase mii de poliţişti au patrulat străzile pentru a se asigura că nu există incidente violente. aici intră ilustraţie din share mac, data de azi, folder POZE NOTTING HILL, cea cu poliţistul dansând Mai mulţi ofiţeri nu au rezistat tentaţiei şi au dansat în plină stradă.

Atmosfera de sărbătoare a carnavalului cucereşte tot mai mulţi fani de la an la an.

Carnavalul Notting Hill are loc anual, din 1966. Evenimentul este un omagiu adus culturii, deliciilor culinare, muzicii şi dansului din zona Caraibelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Carnaval pe străzile Londrei