Antena Meniu Search
x

Carnavalul de la Rio de Janeiro, pregătiri pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru cea mai mare petrecere din lume au intrat pe ultima sută de metri. Bulevardul din Rio de Janeiro cunoscut drept Sambadrom este aproape gata pentru debutul de mâine al carnavalului, iar turiştii umplu magazinele în căutarea costumului potrivit pentru marele eveniment.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 10:55

Vezi și

Pregătirile pentru cea mai mare petrecere din lume au intrat pe ultima sută de metri. Bulevardul din Rio de Janeiro cunoscut drept Sambadrom este aproape gata pentru debutul de mâine al carnavalului, iar turiştii umplu magazinele în căutarea costumului potrivit pentru marele eveniment. Tradiţionalul carnaval de la Rio se va încheia pe 6 martie.

Zeci de mii turişti au ajuns deja la Rio de Janeiro pentru a lua parte la cea mai mare petrecere a anului. Înainte de startul marelui carnaval au admirat Sambadromul şi repetiţiile câtorva dintre principalele şcoli de samba.

Preţ de mai bine o săptămână petreceri colorate şi gălăgioase vor avea loc pe majoritatea străzilor din oraşul brazilian.

Iar vestimentaţia este la fel de importantă ca mişcările de dans, aşa că vizitatorii îşi caută accesoriile perfeecte. Localnicii se tem să nu se ajungă la violenţe, aşa cum s-a întâmplat în anii trecuţi.

Carnavalul de la Rio va debuta pe 1 martie şi se va încheia pe 6 martie, dar trei zile mai târziu câştigătorii concursului de samba vor defila din nou în oraşul brazilian. Peste 1,5 milioane de turişti sunt aşteptaţi la Rio de Janeiro în această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Carnavalul de la Rio de Janeiro, pregătiri pe ultima sută de metri