Antena Meniu Search
x

Casă inspirată din seria Hobbitul, ridicată de două femei din statul Washington

Fanii filmului Hobbitul pot adăuga statul Washington pe lista destinaţiilor turistice ideale! Acolo, două femei au construit o casă exact ca în îndrăgita serie.

de Redactia Observator

la 14.09.2019, 15:32

Vezi și

Fanii filmului Hobbitul pot adăuga statul Washington pe lista destinaţiilor turistice ideale! Acolo, două femei au construit o casă exact ca în îndrăgita serie. Şi cum veştile circulă repede, construcţia a devenit în scurt timp o atracţie turistică pentru vizitatori din toată ţara, dar şi din afara graniţelor.

În doar şase luni, Marilyn şi Cheryl au construit cu propriile forţe casa Hobbitului. Totul a pornit de la un vis pe care cele două prietene l-au avut în urmă cu patru ani. Atunci, au cumpărat un teren din spatele serelor de flori la care lucrau şi s-au apucat de lucru.

Aşa au început şi proiectul care ulterior s-a transformat în afacere. Structura de bază este de fapt o bucată dintr-o conductă uriaşă din metal. Apoi, pereţii au fost îmbrăcaţi în lemn iar exteriorul a fost decorat cu pietre şi plante.

Rezultatul este pe măsură. Replica seamănă izbitor de mult cu locuinţa simbolică pentru universul Hobbitului, aflată în cealaltă parte a lumii, mai exact în Noua Zeelandă. Aşa că nu-i de mirare că fanii filmului s-au îngrămădit să o vadă.

Cei care vor să viziteze casa de poveste pot înnopta într-un apartament din apropiere, pus la dispozitie gratuit de cele doua americance. Povestea lor îi inspiră acum şi pe turiştii care vin în vizită. Mulţi vor să îşi construiască şi ei o casă ca pentru pitici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Casă inspirată din seria Hobbitul, ridicată de două femei din statul Washington