Casa transformată în șifonier

Publicat: 25.07.2014, 16:46.
Actualizat: 25.07.2014, 16:53

O americancă şi-a transformat casa, deloc mică, în dressing. Unul pe trei etaje.

O americancă şi-a transformat casa, deloc mică, în dressing. Unul pe trei etaje. În spatele uşilor de sticlă stă ascuns raiul pe pământ pentru orice împătimită a modei. Proprietara minunăţiei este o americancă din Texas, acum în vârstă de 52 de ani.

În tinereţe făcea furori la cuncursurile de frumuseţe. Apoi s-a apucat de afaceri. Şi s-a priceput de minune. Atât de bine încât şi-a permis să îşi transforme casa de 280 de metri pătraţi într-un dulap imens, împărţit pe trei etaje.

Ultimul etaj al casei-dulap este rezervat blănurilor! Hainele, accesoriile, genţile şi bijuteriile au costat milioane de dolari. Şi cum vrea să fie mereu relaxată, şi-a transformat întreaga casă în dressing.

Doamna ne asigură că a purtat fiecare pereche de pantofi din dulap şi spune că ideea i-a venit după mai multe petreceri, când prietenele ei o rugau să-i arate colecţia de haine şi pantofi. Acum totul e la vedere.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.