Antena Meniu Search
x

SPECIAL: Casanova de America! Are 22 de copii cu 14 femei diferite!

Celebrul seducator Casanova are un corespondent in Statele Unite! Nu se numeste New House, ci Orlando. Are 33 de ani si 22 de copii. Cei 22 de copii sunt facuti cu 14 femei diferite

Vezi și

Cum a reusit Orlando sa le zapaceasca? Pai nu spuneam ca e urmasul lui Casanova?! Deci cu talent. Doar ca seductia pe care a exercitat-o acest Casanova american asupra iubitelor sale s-a cam dus, pentru ca femeile l-au dat in judecata pentru pensie alimentara. Mai precis 22 de pensii alimentare, daca e sa respectam adevarul istoric. "Sunt tanar si ambitios si iubesc femeile.Femeile ma iubesc. Nu le place doar asa de mine. Ele chiar ma iubesc".

Tanarul se numeste Orlando Shaw, are 33 de ani si un atu important fata de Casanova de la 1700. 22 de urmasi conceputi cu 14 femei diferite. Insa atat de multi urmasi inseamna si tot atatea. dezavantaje la tribunal. Mai exact 14 procese pentru pensie alimentara.intentate de mamele celor 22 de copii.

La fel si mamele copiilor. Femeile sunt totusi ajutate de stat in cazul in care tatal nu are venituri. La un calcul simplu mamele primesc de la stat in jur de 380 de dolari lunar pentru fiecare copil. Ori 22 de copiii inseamna peste 7000 de dolari din banii contribuabililor. De aceeea statul, prin protectia copilului, incearca acum sa recupereze banii de la barbatul care nu rezista farmecelor niciunei femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » SPECIAL: Casanova de America! Are 22 de copii cu 14 femei diferite!