Antena Meniu Search
x

Căsătoriți de doar o săptămână, doi tineri au murit într-un accident rutier, după o manevră periculoasă pe autostradă

Doi tineri proaspăt căsătoriți au sfârșit într-un accident rutier cumplit, pe o autostradă din SUA. William și soția sa Blakley se îndreptau spre Florida Keys, unde plănuiau să-și petreacă luna de miere.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 30.11.2020, 17:54

William și Blakley, tinerii care au murit într-un accident rutier
William și Blakley, tinerii care au murit într-un accident rutier - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

William, în vârstă de 30 de ani, și soția sa Blakley, de 23 de ani, s-au căsătorit pe 22 noiembrie, și plănuiau ca în luna de miere să viziteze Arhipelagul Florida Keys, însă cei doi au murit în urma unui accident rutier pe autostrada US 1, scrie New York Post.

Tânărul nu a fost atent în momentul în care a virat la stânga și s-a ciocnit frontal cu un camion condus de un bărbat în vârstă de 62 de ani. Cei doi au fost declarați la locul accidentului.

Șoferul camionului a suferit răni minore, în timp ce alte două persoane care se aflau cu el în mașină sunt în stare critică. 

Potrivit oamenilor legii, toți cei implicați în incident au purtat centurile de siguranță. Însă acum, polițiștii trebuie să stabilească dacă tragedia s-a produs din cauza consumului de alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Căsătoriți de doar o săptămână, doi tineri au murit într-un accident rutier, după o manevră periculoasă pe autostradă