Antena Meniu Search
x

Cât de apetisantă era Marilyn Monroe BRUNETĂ! Povestea ei plină de MISTER și intrigi

Cea mai atrăgătoare femeie din toate timpurile n-a fost mereu blondă! Câteva imagini de colecție o înfățișează pe starletă cu părul negru, iar unii spun că are și mai mult sex-appeal!

Se spune că Marilyn fost blondă din două motive. În primul rând, pentru că idolul său din adolescență era Jean Harlow – o actriță a anilor 30 devenită sex-simbol în America. Și în al doilea rând, pentru că imaginea ei nu era suficient de comercială.

Indiferent de culoarea părului, Marilyn Monroe rămâne la fel de apetisantă, spun admiratorii săi.

Considerată superstar al cinematografiei americane, Marilyn Monroe s-a nascut pe 1 iunie 1926, la Los Angeles și a murit pe 4 august 1962.

Cauza oficială a morții, supradoză de medicamente, a fost intens contestată.

Povestea plină de mister a unui ADEVĂRAT sex-simbol

Născută Norma Jean Mortensen, Marlyn avea să cunoască succesul spre adolescență. Până atunci, viața ei a fost o continuă dramă.

Rămasă fără mamă la 5 ani, după ce aceasta a fost internată într-un sanatoriu de nebuni, micuța Marilyn a ajuns din familie în familie, până la orfelinat.

La doar 16 ani, a început prima poveste de dragoste cu un muncitor de 21 de ani. Pentru el a renunțat la liceu și s-au căsătorit. Rămâne singură însă când el pleacă în armată. Este momentul în care Marilyn e remarcată de un fotograf și începe să lucreze ca model.

Doi ani mai târziu divorțează. Schimbarea a fost de bun augur pentru tânăra cu potențial care primește primul lor din viața ei, oferit de an studioul 20th Century Fox.

După primul film, casa de producție renunță la ea. Primește însă o ofertă care avea să o transforme dintr-o anonimă într-un sex symbol mondial. Pozează goală într-un calendar pentru doar 50 de dolari, iar acesta se vinde mai bine ca pâinea caldă, în nu mai puțin de 1 milion de exemplare.

Pentru Marilyn, încep să apară brusc și alte roluri, dar și o nouă iubire: Joe DiMaggio, un baschetbalist cu care se căsătorește și divorțează rapid, în doar 9 luni.

Pe plan professional îi merge însă de minune. Apare în All About Eve, Let's Make It Legal, As Young As You Feel, Monkey Business and Don't Bother to Knock, Niagara, Gentlemen Prefer Blondes, How to Marry a Millionaire, Bus Stop, The Prince and the Showgir.

În 1959, atinge apogeul carierei: primește Globul de Aur pentru filmul Some Like It Hot.

Trei ani mai târziu, celebra Marilyn este găsită moartă, aproape dezbrăcată, în resedinta ei din Brentwood, Los Angeles.

Cauza oficială: supradoză de medicamente. Dar ipotezele morții ei ar putea umple volume întregi.

Cei care au văzut-o cu o zi înainte de tragedie, spun că radia de fericire. Filma pentru o producție nouă și cu doar câteva zile înainte petrecuse un weekend romantic la Palm Springs, alături de presedintele John F Kennedy, considerat pe-atunci noua sa cucerire.

S-a speculat, de-a lungul vremii, ca Marilyn ar fi fost ucisa la ordinul lui Bobby Kennedy, furios că numele familiei sale este pătat.

Cu toate acestea, ipoteza sinuciderii stă cel mai bine în picioare. Monroe trecea printr-o depresie cruntă și nu puțini sunt cei care știau asta. Printre apropiații care au încercat să o scape de dependența de antidepresive este și prietenul său, Frank Sinatra. Se spune că i-a telefonat imediat psihiatrului ei, când a văzut-o câte pilule își pune în cocktailul ei zilnic.

Mai mult decât atât, se plângea colegilor de platou că aude voci și că nu mai încape în rochiile vaporoase.

De-a lungul timpului, s-a mai vehiculat ca actorul și prietenul ei Peter Lawford, doctorul Greenson sau Mafia, cu care avea unele legături, ar fi ucis-o.

sursa foto: randomlybran.tumblr.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cât de apetisantă era Marilyn Monroe BRUNETĂ! Povestea ei plină de MISTER și intrigi