Antena Meniu Search
x

Caz cutremurător în Italia! Un român şi-a VIOLAT şi BĂTUT fosta soţie, din cauza geloziei. Poliţiştii l-au găsit SPÂNZURAT în casă

Un român care locuia în oraşul Tricesimo, din provincia italiană Udine, şi-a violat şi bătut fosta soţie din gelozie, după care şi-a luat viaţa.

Un român care locuia în oraşul Tricesimo, din provincia italiană Udine, şi-a violat şi bătut fosta soţie, din gelozie, după care şi-a luat viaţa.

Potrivit site-ului www.ilfattoquotidiano.it, femeia depusese actele de divorţ la începutul anului 2016, însă de câteva zile se întorsese în locuinţa pe care o ocupase cu fostul soţ, deoarece dorea să o ajute pe fiica ei, însărcinată, dar care locuia în Udine.

Femeia a ajuns la un acord cu bărbatul, pentru a locui în casa respectivă, iar luni seară bărbatul de 50 de ani şi-a ieşit din fire când şi-a găsit soţia vorbind la telefon. El a agresat-o sexual, iar apoi i-a cerut acesteia telefonul. 

Într-un final, femeia a reuşit să fugă la vecini, care au ajutat-o să ajungă acasă la fiica ei. De aici, ea a fost transportată la spital, unde s-a raportat şi violul.

Poliţiştii au mers apoi la locuinţa celor doi, unde l-au găsit spânzurat pe agresor. Acesta nu a lăsat niciun bilet, pentru a-şi explica gestul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Caz cutremurător în Italia! Un român şi-a VIOLAT şi BĂTUT fosta soţie, din cauza geloziei. Poliţiştii l-au găsit SPÂNZURAT în casă