Antena Meniu Search
x

Caz revoltător! A fost declarată nevinovată, după ce a făcut 32 de ani de închisoare

O femeie din Statele Unite ale Americii a stat închisă timp de 32 de ani pentru o crimă pe care nu a comis-o! Aceasta a fost eliberată datorită perseverenței unui grup de studenţi la Drept

Mary Virginia Jones a fost condamnată în 1981 pentru crimă, răpire și furt. Judecătorul William Ryan de la Curtea Superioară din Los Angeles a anulat luni condamnările și a decis eliberarea ei, conform Agerpres.

Femeia a fost considerată complice la uciderea unui dealer, comisă de partenerul ei de atunci, Mose Willis. Însă, potrivit unor studenți în drept la Universitatea California de Sud (USC), care au apărat cazul Jones în fața Curții, Mose Willis și-a silit iubita cu pistolul la tâmplă să îl aducă pe dealer pe aleea unde l-a ucis. Și Willis a fost arestat și condamnat la moarte. A murit pe culoarul morții, în așteptarea execuției.

Mary Jones, preparator școlar fără cazier înaintea condamnării din 1981, l-a întâlnit pe Willis când acesta nu avea unde să locuiască. Bărbatul i-a spus că vrea să ia viața de la început, însă lucrurile au luat o turnură neaşteptată.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Caz revoltător! A fost declarată nevinovată, după ce a făcut 32 de ani de închisoare