Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz rezolvat după 30 de ani: Bebelușul găsit mort pe marginea unei autostrăzi din SUA a primit în sfârșit un nume

I s-a spus Mary Josephine, iar povestea ei dramatică a rămas multă vreme o enigmă pentru anchetatori. Dar după 30 de ani, fetița găsită moartă pe marginea unei autostrăzi din Statele Unite a primit în sfârșit un nume.

de Redactia Observator

la 19.10.2024 , 12:40

Caz rezolvat după 30 de ani: Bebelușul găsit mort pe marginea unei autostrăzi din SUA a primit în sfârșit un nume - Profimedia

Adevărata sa identitate a rămas un mister timp de peste 30 de ani. Acum, datorită unei noi analize ADN, copilul găsit mort în statul american Mississippi, pe 21 decembrie 1993, are în sfârșit un nume, spune CBS News.

Caz rezolvat după 30 de ani 

O autopsie efectuată la acea vreme a stabilit că fetița a murit din cauza „unei hemoragii și a expunerii la frig”, a amintit luni, 14 octombrie, șeriful Matt Haley, menționând că este vorba de o crimă. Niciun membru al familiei nu a putut fi găsit în acel moment. Micuța, a cărei identitate nu era cunoscută, a fost numită „Mary Josephine” de către echipa funerară la momentul înmormântării ei.

Articolul continuă după reclamă

Ancheta a fost reluată pe 7 decembrie 2023 când Divizia de Investigații Criminale (CID) din Harrison, cu asistență din partea Procuraturii Districtului, a obținut un ordin judecătoresc de exhumare a cadavrului bebelușului și de colectare a ADN-ului. Rezultatele au venit aproape un an mai târziu, pe 10 octombrie 2024.

Laboratorul Othram a identificat mai multe persoane ca fiind potențiali membri ai familiei micuței Mary Josephine. Mai multe audieri i-au determinat pe anchetatori să descopere identitatea mamei probabile a victimei. A doua zi, anchetatorii au contactat-o pe femeia identificată pentru o comparație ADN. Dar când au ajuns la ea acasă, au găsit-o fără suflare. Moartea ei este considerată „sinucidere”. La fața locului, au găsit și o scrisoare a femeii prin care recunoștea că este mama lui Mary Josephine.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Ştiri externe » Caz rezolvat după 30 de ani: Bebelușul găsit mort pe marginea unei autostrăzi din SUA a primit în sfârșit un nume