Antena Meniu Search
x

Caz ŞOCANT în Africa de Sud! Tânără omorâtă de un pastor care a vrut să arate că puterea credinţei poate face minuni

În timpul unei demonstraţii de concentrare a credinţei, un pastor sud-african a supus o tânără la chinuri extreme pentru a arăta “un miracol din viaţa reală”.

În timpul unei demonstraţii de concentrare a credinţei, un pastor sud-african a supus o tânără la chinuri extreme pentru a arăta “un miracol din viaţa reală”, scrie adevarul.ro.

Credincioşii prezenţi într-o biserică creştină din Polokwane, provincia Limpopo din Africa de Sud, au fost lăsaţi în stare de şoc după ce o femeie şi-a pierdut viaţa în timpul unei încercări de realizare a unui miracol.

Controversatul pastor sud-african Lethebo Rabalango le arăta celor prezenţi cum îşi poare concentra puterea, amintind de modul în care Isus a mers pe apă. Pentru a putea duce la bun sfârşit demonstraţia lui, Rabalango a invitat o tânără femeie din mulţime pentru a lua parte la “un miracol din viaţa reală”. El a rugat-o să se întindă pe podea şi apoi a ordonat aprozilor să pună o boxă uriaşă deasupra corpului acesteia.

Ca şi când greutatea nu ar fi fost suficientă, pastorul Rabalango s-a urcat pe boxă pentru a adăuga mai multă presiune pe corpul femeii. Într-una din imaginile obţinute de presa locală, controversatul om poate fi văzut cum se uită în jos la femeie şi vorbeşte într-un microfon.

De-a lungul calvarului, victima a rămas suspect de liniştită, fără să spună nimic, dar nimeni nu s-a deranjat să verifice dacă ea este bine.

După aproximativ cinci minute, Lethebo i-a cerut femeii să se ridice. Atunci a fost momentul în care toată lumea şi-a dat seama că aceasta leşinase. După ce a primit primul ajutor, tânăra şi-a recăpătat cunoştinţa, dar a început să plângă. După ce a fost dusă la spital, s-a constat ca avea o coastă ruptă. Mai tărziu, un post de radio independent din Africa de Sud a raportat că femeia a murit din cauza hemoragiei interne severe.

Aflând vestea teribilă, Lethebo Rabalango a dat vina pe victimă, acuzând-o că nu a avut suficientă credinţă şi că nu a putut rezista la o sarcină atât de simplă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Caz ŞOCANT în Africa de Sud! Tânără omorâtă de un pastor care a vrut să arate că puterea credinţei poate face minuni