Antena Meniu Search
x

Caz ȘOCANT în Italia! O tânără de 21 de ani a fost BĂTUTĂ cu sălbăticie de DOI ROMÂNI, pentru 5 euro. Atât avea fata în poșetă

O tânără de 21 de ani din Torvaianica, provincia Roma, a fost bătută cu sălbăticie de doi români, care i-au furat poșeta, după ce aceasta a plecat de la locul de muncă.

O tânără de 21 de ani din Torvaianica, provincia Roma, a fost bătută cu sălbăticie de doi români, care i-au furat poșeta, după ce aceasta a plecat de la locul de muncă.

Cei doi bărbați, de 18, respectiv 23 de ani, au urmărit-o pe tânără când se pregătea să închidă magazinul de jucării în care lucrează și au atacat-o cu sălbăticie. Tânăra a fost lovită și trântită la pământ, hoții reușind să fugă cu poșeta, care conținea doar un celular și cinci euro.

Potrivit Il Tempo, fata a suferit o fractură nazală, ea având nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale.

Investigatorii i-au reținut pe români în 24 de ore. Pentru prinderea celor doi au fost folosite înregistrările camerelor de supraveghere. Ambii tineri, deja cunoscuți forțelor de ordine, au fost arestați cu acuzația de tâlhărie și vătămare corporală gravă în complicitate.

În urma cercetărilor ulterioare a reieșit apoi că, imediat după agresiune, cei doi au utilizat cheile de la magazin, care se aflau în poșetă, și au mai furat ouă Hoverboard-uri și un laptop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Caz ȘOCANT în Italia! O tânără de 21 de ani a fost BĂTUTĂ cu sălbăticie de DOI ROMÂNI, pentru 5 euro. Atât avea fata în poșetă