Antena Meniu Search
x

Caz ŞOCANT în Italia! Un român a fost împuşcat la Roma şi lăsat să sângereze până a murit. Corpul lui a fost aruncat pe un câmp (VIDEO)

Un român de 35 de ani a fost găsit mort, pe un câmp de la periferia oraşului Roma, el fiind împuşcat cu două gloanţe de calibru mic, care însă nu i-au provocat moartea.

Un român de 35 de ani a fost găsit mort, pe un câmp de la periferia oraşului Roma, el fiind împuşcat cu două gloanţe, care însă nu i-au provocat moartea.

Victor Istrate (35 ani) a fost împuşcat cu două gloanţe de calibru mic, care însă nu i-au provocat moartea, potrivit medicilor legişti. 

Românul, care era cunoscut poliţiştilor din cauza unor furturi, a avut o moarte lentă. El a decedat din cauza pierderii unei cantităţi însemnate de sânge.

Poliţiştii cred că românul a fost aruncat pe un câmp de la periferia Romei, în comuna Castel San Pietro Romano, după ce fusese împuşcat în altă parte.

Poliţiştii iau în calcul mai multe piste: fie acesta a fost surprins în timpului unui furt din locuinţă, fie este victima unei răfuieli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Caz ŞOCANT în Italia! Un român a fost împuşcat la Roma şi lăsat să sângereze până a murit. Corpul lui a fost aruncat pe un câmp (VIDEO)